Πλοήγηση ανά Συγγραφέα "Karantani, Natalia"
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
Τώρα δείχνει 1 - 1 από 1
- Αποτελέσματα ανά σελίδα
- Επιλογές ταξινόμησης
Τεκμήριο Food oriented hospitality and the impact of guest satisfaction: the Ergon paradigm(2025-03-05) Karantani, Natalia ; Καραντάνη, Ναταλία; Indounas, Kostis; Skarmeas; Baltas, GeorgeΗ παρούσα διπλωματική εργασία εξετάζει τη σημασία του φαγητού στον κλάδο της φιλοξενίας, εστιάζοντας στο πώς οι γαστρονομικές εμπειρίες επηρεάζουν την ικανοποίηση και την πιστότητα των επισκεπτών. Μέσα από το παράδειγμα του Ergon Bakehouse στην Αθήνα, μελετάται ένα μοντέλο φιλοξενίας όπου το φαγητό αποτελεί το επίκεντρο της εμπειρίας. Η μελέτη βασίζεται σε ποσοτική έρευνα και αναλύει τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών, τη διαδικασία επιλογής καταλύματος και τον ρόλο που διαδραματίζει η γαστρονομία στη λήψη αποφάσεων. Παράλληλα, προτείνεται ένα ολοκληρωμένο marketing plan για την ενίσχυση της θέσης του Ergon Bakehouse στην αγορά φιλοξενίας. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η γαστρονομία δεν αποτελεί πλέον απλώς μια παροχή, αλλά έναν στρατηγικό πυλώνα εμπειρίας, διαφοροποίησης και αφοσίωσης των επισκεπτών.
